Kindergym

 

De kindergym is bedoeld voor alle kinderen die op zaterdagochtend lekker sportief in beweging willen zijn met leeftijdgenootjes. De les van een uur wordt gegeven door iemand die bezig is met een sportopleiding.

  

Wat wordt er gedaan

Er wordt geprobeerd om zo gevarieerd mogelijke activiteiten aan te bieden. Denk hierbij aan verschillende balspelletjes, klimmen en klauteren met en op verschillende attributen, zoals touw, trampoline en diverse apparaten. Daarnaast zijn er jaarlijks een aantal activiteiten, zoals sinterklaasviering, meelopen met de Kasteeltocht en de afsluiting van het jaar in de Doornenburgse speeltuin, vlak voor de zomervakantie.

 

Waar wordt de gym gegeven?

In de gymzaal van basisschool De Doornick, (ingang aan de Clara van Delwigstraat). De gym is onderverdeeld in twee groepen: 

  • Groep 1 (10:00 - 11:00,  leeftijd 4-10)
  • Groep 2 (11:00 - 12:00,  leeftijd 10+)

Als u denkt dat het misschien wel iets voor uw kind is, dan mag uw kind de eerste drie keer gratis meedoen/ kijken. Zijn ze enthousiast, dan kunt u Inschrijfformulieren krijgen bij Stef Hendrik of Imke Berten (gymleraar en -assistent).

 

Formulieren kunnen bij de gym of bij Kenneth Wernicke, Van Heekstraat 6 Doornenburg worden afgeleverd

 

De kosten zijn €6.13 euro per maand.

Let op: er vindt geen automatische incasso plaats, we raden u ook aan om zelf een maandelijkse automatische betaling te doen. IBAN NL 97 RABO 0116 4978 31

  

Kledingadvies: T-shirt, gymbroekje kort of lang, en gymschoenen.

De kinderen mogen hun eigen flesje drinken meenemen om tussendoor hun dorst te lessen.

 

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact op met Kenneth Wernicke (0634204658)

Email: wernicke@live.nl