Olympia Peutergym

 

Op zaterdag 6 maart start S.V. Olympia met Peutergym voor de leeftijd van 2 jaar tot 4 jaar. De gymlessen zijn in de gymzaal De Doornick ( tussen de Merlijn en school in). Daar worden de gymlessen gegeven door Corine en Merel. 

 

De kindergym is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 5 jaar. Deze kinderen op zaterdagochtend lekker sportief in beweging willen zijn met leeftijdgenootjes. De les wordt gegeven door Corine en Merel. 

 

De tijden voor kinder en peutergym zijn: 

kindergym is van 9.00 tot 9.45.

                                                             Groep 1 van de peutergym is van 10.00 tot 10.45.

                                                             Groep 2 van de peutergym is van 11.00 tot 11.45. 

 

 Wat moet je nu doen om te starten?

Als je interesse hebt, kan je je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wat houdt dit in:

  • Inschrijving proefles
  • Lidmaatschap SV-Olympia

Als je je kind mee wil laten doen aan peutergym, moet je je via deze pagina inschrijven. Als je besluit om een strippenkaart aan te schaffen (10 tickets voor €45) , wordt je ook automatisch lid van SV-Olympia (kosteloos). Reden voor lidmaatschap is voornamelijk administratief. 

 

Allereerst meld je je voor je eerste (gratis) proefles. Hiermee schrijf je je ook alvast (tijdelijk) in als lid van de peutergroep van SV-Olympia, totdat je besluit een strippenkaart te kopen. Je tijdelijke lidmaatschap wordt omgezet in een vast (gratis, dus zonder contributie) lidmaatschap. Besluit je niet verder te gaan na de proefles, vervalt ook het tijdelijke lidmaatschap.

 

Programma Peuter en kindergym:

 

september 4,18, 

oktober 2,16, 30 

 

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.