Peutergym en Kleuter/Kindergym

 

SV-Olympia organiseert om de week op elke zaterdag gymactiviteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze activiteiten worden georganiseerd en begeleid door professionele begeleiders.

 

De kinderen worden ingedeeld in twee grote groepen:

  • Peuters: van 2 tot en met 4 jaar
  • Kleuters: (vanaf 5 jaar) en Kinderen (vanaf 9 jaar)

 

 

Peuters:

De peuters zijn ingedeeld in drie groepen. Elke groepsles duurt 45 minuten en wordt begeleid door Corine te Boekhorst.  Zij wordt geassisteerd door Merel van Hilten en Fleur van Hilten. De lesindeling ziet er als volgt uit:

 

Groep 1: 09:00 - 10:45

Groep 2: 10:00 - 10:45

Groep 3: 11:00  - 11:45

 

Kleuters:

De kinderen vanaf 6 jaar zijn ingedeeld in de groep van kleuters/kinderen. De groep is wat kleiner dan de peutergroepen en worden begeleid door Merel van Hilten en Fleur van Hilten. Voor inschrijving, klik op deze link en vul dit formulier in.

 

Wat moet je nu doen om te starten?

Als je interesse hebt,maar wil kijken of jouw kind het leuk vindt, kan je tot twee keer toe een proefles nemen. Na de proeflessen kunnen we een inschrijving doen, mits de groepen niet vol zitten. Sinds kort maken we gebruik van een 10-strippenkaart. Deze kaart kost €10 voor 10 losstaande gymlessen. Dit betekent geen vervelende contributies, de inschrijfkaart blijft gewoon geldig. We schrijven je wel in als lid van SV-Olympia, maar dit is meer om administratieve redenen.

 

 

 

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.